ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ! - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ

Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δε-Πα     : 08.00 - 14.30
Δε-Τε-Πα: 17.00 - 21.00
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ!

ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ
Δημοσιεύθηκε από σε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-SALES ·
Ποιός δεν θέλει ένα απαλό και λαμπερό δέρμα?  Όταν το δέρμα μας είναι σωστά ενυδατωμένο το αμυντικό του σύστημα ενισχύεται με φυσικό τρόπο. Έτσι, το υγιές, απαλό και εύπλαστο δέρμα που όλοι αποζητούμε θα είναι εφικτό  ανεξάρτητα από την ηλικία, την εποχή του χρόνου ή την υφή κάθε επιδερμίδας.


Το δέρμα μπορεί να περάσει από πολλά απλά μικροκλίματα μέσα στην ημέρα (πχ ένα ζεστό ντους, ένα δυνατό air-condition στο αυτοκίνητο, μια έντονη γυμναστική, μια πτήση, κτλ). Επίσης, ανεπαρκείς προσλήψεις νερού ειδικά μετά από περιόδους έντονης εφίδρωσης (άσκηση, ζέστη) μπορεί να αποτελέσουν ένα παράγοντα που συμβάλλει στην αφυδάτωση στο δέρμα.

Ανεξάρτητα από το ενυδατικό προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο προϊόν για το δικό σας δέρμα,όχι απαραίτητα το πιο ακριβο...., ακολουθήστε τις συμβουλές που σας προτείνουμε....


#1 Τα 10 «χρυσά λεπτά» για το δέρμα σας
Δέκα λεπτά της ώρας μετά την απομάκρυνση του makeup και τον καθαρισμό του προσώπου είναι, στην κυριολεξία, η «χρυσή περίοδος» για να απορροφήσει αποτελεσματικά το δέρμα σας την υγρασία και τις θρεπτικές ουσίες που θα του δώσετε. Όλη η διαδικασία περιποίησης και φροντίδας πρέπει να γίνει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

#2 Μην αφήνετε το μέσο καθαρισμού σας και το remover makeup να μείνει στο πρόσωπό σας για πολλή ώρα
Δε χρειάζεται να σαπουνίζουμε για πολλή ώρα το πρόσωπό μας,ιδίως το σαπούνι αν παραμείνει στο δέρμα σας περισσότερο από 1 λεπτό θα το ξηράνει. Επίσης θα πρέπει το νερό να είναι πάντα χλιαρό-το πολύ ζεστό νερό βλάπτει τη φυσική υγρασία του δέρματος.

Η διαδικασία της απομάκρυνσης του makeup θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε τρία λεπτά της ώρας. Αφού έχετε απομακρύνει το makeup, καλό θα είναι να τελειώσετε με ένα καλό καθαρισμό. Είναι πολύ συνηθισμένο λάθος, να απομακρύνουμε το makeup και να ξεχνάμε τον καθαρισμό του προσώπου. Έτσι όμως υπολείμματα των προϊόντων απομάκρυνσης του makeup παραμένουν για πολύ στο πρόσωπο φράζοντας τους πόρους και επιβαρύνοντάς το χωρίς λόγο, με συνέπεια (μεταξύ άλλων) την εμφάνιση ανεπιθύμητης και απροσδόκητης ξηρότητας.

#3 Συνεχής προσπάθεια και άφθονο νερό
Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό, για να διατηρείτε υψηλό το επίπεδο υγρασίας σε ολόκληρο το σώμα σας.Με άλλα λόγια όπως τα φυτά έτσι και το δέρμα χρειάζεται συνεχώς τα υδατικά συστατικά του.Χρησιμοποιώντας συστατικά που συγκρατούν το νερό και την υγρασία του δέρματος (το Hyaluronic οξύ ή το Ceramide, έχουν τέτοιες ιδιότητες, αλλά δεν είναι ασφαλώς τα μόνα) βοηθάτε το δέρμα σας να παραμένει ενυδατωμένο συνεχώς. Αν νοιώθετε το δέρμα σας άβολα «τεντωμένο» μισή ώρα μετά τον καθαρισμό του προσώπου, να είστε σίγουροι ότι το πρόσωπό σας είναι πολύ ξηρό. Ένα ισορροπημένο δέρμα δίνει την αίσθηση της άνεσης και της απαλότητας, έχει φυσική λάμψη,

#4 Η μάσκα προσώπου = ο σύμμαχός σας
Η σωστή και συχνή χρήση μιας καλής μάσκας προσώπου θα αποκαταστήσει την τέλεια ισορροπία που επιθυμείτε για το δέρμα σας, βοηθώντας  στο άνοιγμα των πόρων του δέρματος, προετοιμάζοντάς το για να υποδεχθεί την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά. Εφαρμόστε τη μάσκα προσώπου 2-3 φορές την εβδομάδα ή, εκτάκτως, πριν από μια περίσταση ή εμφάνιση που έχει σημασία για σας και μείνετε σίγουροι ότι θα αποκαταστήσει την τέλεια ισορροπία που επιθυμείτε για το δέρμα σας.

#5 Διατηρείστε την υγρασία του χώρου σας, ιδιαίτερα αν αυτός ο χώρος κλιματίζεται ή θερμαίνεται.
Η κατάλληλη θερμοκρασία περιβάλλοντος, για να μην ξηραίνεται το δέρμα σας, είναι γύρω στους 22 0C. Η θερμοκρασία του χώρου δεν είναι όμως ο μοναδικός συντελεστής για την υγεία του δέρματος. Η σωστή υγρασία του χώρου παίζει εξίσου ή και ακόμη σημαντικότερο ρόλο. Αν η χρήση υγραντήρα δεν σας  είναι οικεία, σίγουρα  μπορείτε να συνηθίσετε να αφήνετε, σε κάποιο κεντρικό σημείο του χώρου, ένα ποτήρι με νερό για να αυξήσετε την υγρασία του.




Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις μας για ενυδάτωση του προσώπου!!!

#1 hydragel oil-free

H Hydragel EUPHORIA είναι μία μεταξένια, ελαφριά, oil-free αναζωογονητική ενυδατική κρέμα-γέλη που βελτιώνει άμεσα την επιδερμίδα. Χαρίζει  λάμψη και ενυδάτωση  χάρη στη συνεργική δράση του γλυκολικού οξέος(φυσικό A.H.A. ), της Βιταμίνης E και του υαλουρονικού οξέος .



#2 Moisturizing Plus Cream

Χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει, η Moisturizing Plus Cream από τη Frezydermείναι μία πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού σου. Πλούσια και απαλή κρέμα προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress και προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας.



#3 EUPHORIA

Με  πλήθος  ευεργετικών  συστατικών  η  24ωρη  θρεπτική  κρέμα  της  EUPHORIA  παρέχει  άμεση  αναζωογόνηση, βοηθώντας  το  δέρμα  να  δείχνει  νεότερο  και  φυσικά  λαμπερό!  Τα  φυτικά  κεραμίδια -  CERAMIDES  (φωσφολιπίδια - ενυδατικά  λιποσώματα )  αυξάνουν  σημαντικά  την  ενυδάτωση του δέρματος, ενισχύοντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και  προστατεύοντας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Τριπλή δράση:  ενυδάτωση  - θρέψη  -προστασία  (spf 20).

 -Για κανονικό και ξηρό δέρμα,για ηλικιες 35+.


#4 Vichy

Tο Ιαματικό νερό της Vichy γνωστό για την αναζωογονητική και καταπραϋντική του δράση έχει την ικανότητα να διανοίγει τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων και να διευκολύνει την μεταφορά του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου.

Αποκλειστικός συνδυασμός Ιαματικού Νερού της Vichy με 3 σάκχαρα: Υαλουρονικό οξύ, Aquabioryl, λ-Καραγενάνες.

Το Υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό και σε συνδυασμό με το Aquabioryl προσφέρουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Οι λ-Καραγενάνες αποκαθιστούν την λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να διατηρουν την ενυδάτωση και να λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Με την κρέμα ημέρας Αqualia Thermal Δυναμικής Ενυδάτωσης με πλούσια υφή, η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα χιλιοστό προς χιλιοστό:


   Mε κάθε αγορά προϊόντων ενυδάτωσης  αξίας 20 euro , δώρο μια μάσκα προσώπου PANTHENOL EXTRA!!!!






η ιστορία μας
Επιστροφή στο περιεχόμενο