ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ

Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δε-Πα     : 08.00 - 14.30
Δε-Τε-Πα: 17.00 - 21.00
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εμβολιασμός έναντι COVID-19 σε ασθενείς με καρκίνο και χειρουργικούς ογκολογικούς ασθενείς

Με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού για τη νόσο του COVID-19 στην Ε.Ε. και στη χώρα μας από τις τελευταίες μέρες του 2020, ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. σε συνεργασία με την Ένωση Ασθενών υπέβαλε ερώτημα σε επιστημονικές εταιρείες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολιασμού για ογκολογικούς ασθενείς. Απευθυνθήκαμε και ζητήσαμε τη γνώμη των επιστημονικών εταιρειών ως των πλέον αρμοδίων και εξειδικευμένων να επιβεβαιώσουν τους ασθενείς για την ασφάλεια των εμβολίων
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 27/1/2021
«
»

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ! ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΙ!

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου στις γυναίκες παγκοσμίως. Όπως και σε κάθε άλλο όργανο έτσι και στο μαστό όταν μιλάμε για καρκίνο αναφερόμαστε σε μία ομάδα κυττάρων, τα οποία έχουν χάσει τον έλεγχο και πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Τα κύτταρα αυτά, αρχικά αναπτύσσονται τοπικά και στη συνέχεια μπορούν να εξαπλωθούν σε ολόκληρο τον οργανισμό.
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 26/10/2018

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ !

Ο καθένας μπορεί να νοσήσει από γρίπη ανεξαρτήτου ηλικίας ή κατάστασης. Ωστόσο η γρίπη είναι πιο επικίνδυνη για άτομα με χρόνιες νόσους της καρδιάς και των πνευμόνων, για βρέφη, ηλικιωμένους και για τις εγκύους.
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 3/10/2018

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΙΡΕΣ !

"Τα σχολεία αρχίζουν και εμείς πρέπει να προστατευθούμε ή ….να απαλλαγούμε από τις ΨΕΙΡΕΣ....." Μμμ ...... καλά .... ας μη στενοχωριόμαστε κιόλας ! Άλλωστε αυτό που περνάνε τα παιδιά και εμείς, τα περνούν κάθε χρόνο μερικά... εκατομμύρια παιδιά (αλλά και μεγάλοι) σε όλο τον κόσμο!!!!
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 9/9/2018

ΑΣΘΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), 300 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από άσθμα, το οποίο είναι η συνηθέστερη χρόνια πάθηση μεταξύ των παιδιών. Ο ΠΟΥ σημειώνει επίσης ότι το άσθμα επηρεάζει ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου.
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 21/5/2018
η ιστορία μας
Επιστροφή στο περιεχόμενο