ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ

Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δε-Πα     : 08.00 - 14.30
Δε-Τε-Πα: 17.00 - 21.00
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εμβολιασμός έναντι COVID-19 σε ασθενείς με καρκίνο και χειρουργικούς ογκολογικούς ασθενείς

Με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού για τη νόσο του COVID-19 στην Ε.Ε. και στη χώρα μας από τις τελευταίες μέρες του 2020, ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. σε συνεργασία με την Ένωση Ασθενών υπέβαλε ερώτημα σε επιστημονικές εταιρείες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολιασμού για ογκολογικούς ασθενείς. Απευθυνθήκαμε και ζητήσαμε τη γνώμη των επιστημονικών εταιρειών ως των πλέον αρμοδίων και εξειδικευμένων να επιβεβαιώσουν τους ασθενείς για την ασφάλεια των εμβολίων
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 27/1/2021
«
»

Συμβουλές μετά από κάψιμο στον ήλιο

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν πρέπει να περνάμε πολλή ώρα κάτω από τον ήλιο, ειδικά χωρίς να φοράμε αντηλιακό. Το κάψιμο από τον ήλιο ειναι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικο αλλά και επικίνδυνο!! ξεφλούδισμα, πόνος, φαγούρα…
| 1/7/2019

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Για να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι... και τις παραλίες! Έχουμε περιττά κιλά στη περιοχή της κοιλιάς και θέλουμε να τα χάσουμε ..., πάμε γυμναστήριο και θέλουμε μια επιπλέον βοήθεια..., έχουμε φούσκωμα και κατακράτηση υγρών..., θέλουμε κάτι για να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας... Ελάτε να βρούμε μαζί το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει στις δίκες σας ανάγκες κυρίως με ΑΣΦΑΛΕΙΑ !
| 2/6/2019

Άσθμα: Συμπτώματα & Φαρμακευτική Αγωγή

Το άσθμα είναι μια ιδιαίτερα σοβαρή πηγή ανησυχίας για τον ασθενή και την οικογένειά του. Το μερικώς ή μη ελεγχόμενο άσθμα μπορεί να γίνει αιτία κοινωνικής απομόνωσης, απουσίας από την εργασία και το σχολείο για τους νεαρότερους.
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 3/5/2019

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ! ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΙ!

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου στις γυναίκες παγκοσμίως. Όπως και σε κάθε άλλο όργανο έτσι και στο μαστό όταν μιλάμε για καρκίνο αναφερόμαστε σε μία ομάδα κυττάρων, τα οποία έχουν χάσει τον έλεγχο και πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Τα κύτταρα αυτά, αρχικά αναπτύσσονται τοπικά και στη συνέχεια μπορούν να εξαπλωθούν σε ολόκληρο τον οργανισμό.
ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ | 26/10/2018
η ιστορία μας
Επιστροφή στο περιεχόμενο