ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ: Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ

Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δε-Πα     : 08.00 - 14.30
Δε-Τε-Πα: 17.00 - 21.00
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ: Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ
Δημοσιεύθηκε από σε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-SALES ·
Η απώλεια μαλλιών είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους μας: φυσιολογικά, κάθε άνθρωπος χάνει περίπου 50 με 100 τρίχες την ημέρα! Ωστόσο, όταν πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως, τότε μιλάμε για παθολογική τριχόπτωση η οποία χαρακτηρίζεται από εποχικές διακυμάνσεις.


 
 
 
Το φθινόπωρο είναι η εποχή κατά την οποία το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση, ενώ πολλές από τις τρίχες που πέφτουν, δυστυχώς, δεν αναγεννώνται και μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στην αλωπεκία.

 
 
 
Ποιους αφορά και ποιες είναι οι αιτίες;
 
Η τριχόπτωση αφορά τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες, με τους πρώτους να είναι περισσότερο επιρρεπείς. Συγκεκριμένα, η υπέρμετρη απώλεια μαλλιών πλήττει περίπου το 70% των ανδρών, ενώ το φαινόμενο είναι πιο έντονο στις ηλικίες άνω των 40 ετών, λόγω μείωσης του αριθμού των ενεργών τριχοθυλάκων. Και για τα δύο φύλα, η γήρανση, η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, ορισμένες φαρμακευτικές αγωγές, δερματικές παθήσεις και εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας αποτελούν τις αιτίες του προβλήματος.

 
 
 
Ποια είναι τα συμπτώματα;
 
Η πτώση των μαλλιών μπορεί να εμφανιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το τι την προκαλεί. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ή σταδιακά και να επηρεάσει μόνο το τριχωτό της κεφαλής ή και ολόκληρο το σώμα. Ορισμένοι τύποι τριχόπτωσης είναι προσωρινοί (αραίωση, εποχική τριχόπτωση) και επιδέχονται πλήρη θεραπεία, ενώ άλλοι είναι μόνιμοι (ανδρογενής, γυρεοειδής αλωπεκία), ωστόσο υπάρχουν φαρμακευτικά σκευάσματα τόσο για την πρόληψη όσο και για την βελτίωση των συμπτωμάτων.

 
 
 
Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης;
 
Το φαρμακείο προσφέρει μία πληθώρα λύσεων για την παθολογική τριχόπτωση, όπως τοπικές θεραπείες και λήψη συμπληρωμάτων διατροφής. Συγκεκριμένα:
 
 
- Τονωτικές λοσιόν για τοπική χρήση, οι οποίες ενδυναμώνουν και αναδομούν την τρίχα από τη ρίζα, προστατεύοντάς την από την πτώση. Οι περισσότερες από αυτές περιλαμβάνουν ουσίες, όπως η μινοξιδίλη (minoxidil), γνωστή από παλιά για τις ευεργετικές της ιδιότητες, αλλά και το σύμπλεγμα Trichogen, έναν συνδυασμό πολύτιμων μετάλλων, αμινοξέων και φυτικών εκχυλισμάτων που ενισχύουν θεαματικά τη σύνθεση νέων τριχών.
 
 
- Σαμπουάν για την αντιμετώπιση τόσο της τριχόπτωσης, όσο και της αραίωσης, των αδύναμων και εύθραυστων μαλλιών. Με συστατικά, όπως το gingko biloba και το ginseng, ενεργοποιούν τους θύλακες στο τριχωτό της κεφαλής βοηθώντας την ανάπτυξη των τριχών και περιορίζοντας την απώλειά τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδυασμό με τις λοσιών για καλύτερα αποτελέσματα.
 
 
- Συμπληρώματα διατροφής με βιοτίνη, μεθειονίνη, MSM,κυστίνη, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σελήνιο, ψευδάργυρο και πολλά ακόμα χρήσιμα συστατικά απαραίτητα για τη φυσιολογική κατάσταση των μαλλιών, σε διάφορους συνδυασμούς και περιεκτικότητες.
 
 
 
Ανάλογα με το πρόβλημα και την έκτασή του, φαρμακοποιός μπορεί να προτείνει την κατάλληλη εξατομικευμένη λύση, να ενημερώσει ως προς τη χρήση των προϊόντων, αλλά και να δώσει συμβουλές για την πρόληψη της τριχόπτωσης και για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών μας!
 
 
 
 


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 
ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2018
 


 
#1
 
Γνωρίστε την φόρμουλα TRICHOGEN της EUPHORIA NATURAL BALANCE
 
ANTI-HAIR LOSS LOTION KAI ANTI-HAIR LOSS SAMPOO
περιέχουν Σουλφοπεπτίδια της σόγιας,Αμινοξέα, Γλυκοζαμίνη, Gingo biloba, B5, Biotin, Ψευδάργυρο,Panaχ Ginseng extract, Arctium Majus extrac κ.α. δραστικά συστατικά που ενεργοποιούν τους θύλακες της τρίχας, δυναμώνουν και αναζωογονούν τα μαλλιά!
 
 
από 34,00€ μόνο 26,00 €
 
και δώρο σαμπουάν για συχνό λούσιμο (200ml)


 
 
 
#2
 
Συμπλήρωμα διατροφής από τη Lanes με αμινοξέα (L-Κυστίνη, L-Μεθειονίνη), Βιταμίνες Β, C, E, MSM, εκχύλισμα κεχριού και πολύτιμα ιχνοστοιχεία για την ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών.
 
 
1+1 ΔΩΡΟ μόνο 11,00 €






η ιστορία μας
Επιστροφή στο περιεχόμενο